Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila /
Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- |
---|---|
Korporativní autor: | Pražský kulinářský institut |
Další autoři: | Vaňková, Jana, Bílek, Pavel, Šetka, Michal |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2020
|
Vydání: | Vydání třetí |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Jak se vařívalo a žilo v jihočeské hájovně /
Autor: Sedlmayerová, Anna, 1912-1995
Vydáno: (2011) -
Sladké poklady české a moravské kuchyně /
Autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-, a další
Vydáno: (2019) -
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice /
Autor: Kohoutová, Lucie
Vydáno: (2017) -
Klenoty klasické evropské kuchyně /
Autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-, a další
Vydáno: (2020) -
Sváteční : spolehlivé recepty, rady a postupy /
Autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Vydáno: (2023)