Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila /
Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Korporativní autor: | |
Další autoři: | , , |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2020
|
Vydání: | Vydání třetí |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař. |
---|---|
Popis jednotky: | Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut |
Fyzický popis: | 177 stran : barevné ilustrace ; 31 cm |
ISBN: | 9788087737538 |