Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila /

Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Korporativní autor: Pražský kulinářský institut
Další autoři: Vaňková, Jana, Bílek, Pavel, Šetka, Michal
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Prakul Production s.r.o., 2020
Vydání:Vydání třetí
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Knihovna Borovany

Informace o exemplářích z: Knihovna Borovany
Signatura: 641/642
Jednotka KN Vypůjčenodo: 27.3.2024  Rezervovat