Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Child, Julia, 1912-2004 (Autor), Bertholle, Louisette (Autor), Beck, Simone, 1904-1991 (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Sládek, Jan (Překladatel) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Brně :
Jota,
2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: | Populárně naučná
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Francouzské rozhovory s osobnostmi francouzského umění /
Autor: Žák, Jiří, 1946-
Vydáno: (1999) - Francouzské noci
-
Zelená kuchyně /
Autor: Skorňakov, Sergej M., a další
Vydáno: (1988) -
Nová kuchyně /
Autor: Stange, Peter Michael
Vydáno: (1998) -
Pekelná kuchyně /
Autor: Deaver, Jeffrey, 1950-
Vydáno: (2006)