Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Child, Julia, 1912-2004 (Autor), Bertholle, Louisette (Autor), Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
Další autoři: Sládek, Jan (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: V Brně : Jota, 2014
Vydání:Vyd. 1.
Edice:Populárně naučná
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Knihovna Borovany

Informace o exemplářích z: Knihovna Borovany
Signatura: 641/642
Jednotka 25885 Dostupné  Požadavek