Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Child, Julia, 1912-2004 (Autor), Bertholle, Louisette (Autor), Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
Další autoři: Sládek, Jan (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: V Brně : Jota, 2014
Vydání:Vyd. 1.
Edice:Populárně naučná
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
Popis jednotky:Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:895 s. ; 24 cm
ISBN:978-80-7462-441-4