Jak se vařívalo a žilo v jihočeské hájovně /
Uloženo v:
Série: | ,
část |
---|---|
Hlavní autor: | Sedlmayerová, Anna, 1912-1995 |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Olympia,
2011
|
Vydání: | 2. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila /
Autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Vydáno: (2020) -
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice /
Autor: Kohoutová, Lucie
Vydáno: (2017) -
Sladké poklady české a moravské kuchyně /
Autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-, a další
Vydáno: (2019) -
Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy /
Autor: Jarolímková, Stanislava, 1947-
Vydáno: (2007) -
Medvídek v kuchyni /
Autor: Bartíková, Petra, 1984-
Vydáno: (2019)