Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obs...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Doležalová, Alena, 1958- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: České Budějovice : Dona, 2016
Vydání:3. upravené a rozšířené vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Knihovna Borovany

Informace o exemplářích z: Knihovna Borovany
Signatura: 641/642
Jednotka 26584 Dostupné  Požadavek