Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obs...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
České Budějovice :
Dona,
2016
|
Vydání: | 3. upravené a rozšířené vydání |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Knihovna Borovany
Signatura: |
641/642
|
---|---|
Jednotka 26584 | Dostupné Požadavek |