Zelenina a luštěniny /
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor), Vaňková, Jana (Autor) |
---|---|
Korporativní autor: | Pražský kulinářský institut |
Další autoři: | Bílek, Pavel (Fotograf), Novák, Tomáš (Fotograf) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Prakul production, s.r.o.,
2020
|
Vydání: | Druhé vydání |
Edice: | Jednoduše & dokonale
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Koko a jeho kamarádi /
Autor: Hrubešová, Markéta, 1972-
Vydáno: (2022) -
Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy /
Autor: Jarolímková, Stanislava, 1947-
Vydáno: (2007) -
Hrníčková kuchařka : Sója a sójové maso bez vážení /
Autor: Janouškovec, Jiří
Vydáno: (1995) -
Kuchařka - Králík na 250 způsobů /
Autor: Biško, Pavel
Vydáno: (1997) -
Kuchařka : švindlujeme v kuchyni /
Autor: Mandžuková, Jarmila
Vydáno: (1999)