Antioxidanty. Zpomalte čas dietou /
Vědci prokázali, že stárnutí buněk lidského těla je přímo ovlivněno volnými radikály, které neustále vznikají v lidském těle. Antioxidanty jsou přirozené obranné látky, sloužící k boji proti volným radikálům, a je možné je tělu dodávat prostřednictvím stravy. Zpomalení procesu stárnutí organismu ted...
Uloženo v:
Další autoři: | Petrošová, Kateřina (Překladatel) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Sun,
2010
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Vaření a recepty
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Jídlo jako jed, jídlo jako lék /
Vydáno: (1998) -
S chutí za zdravím. New start /
Autor: Pamplona Roger, J.D., a další
Vydáno: (2002) -
Diety při onemocnění salmonelózou /
Autor: Hrubý, Stanislav, 1929-, a další
Vydáno: (1997) -
Co jíst, když - : praktický domácí lékař /
Autor: Mandžuková, Jarmila, 1959-
Vydáno: (2003) -
Jídlo na prvním místě : vyzkoušejte Whole30 a změňte svůj život k nepoznání /
Autor: Hartwig, Julia, a další
Vydáno: (2014)