Antioxidanty. Zpomalte čas dietou /

Vědci prokázali, že stárnutí buněk lidského těla je přímo ovlivněno volnými radikály, které neustále vznikají v lidském těle. Antioxidanty jsou přirozené obranné látky, sloužící k boji proti volným radikálům, a je možné je tělu dodávat prostřednictvím stravy. Zpomalení procesu stárnutí organismu ted...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Petrošová, Kateřina (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Sun, 2010
Vydání:1. vyd.
Edice:Vaření a recepty
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01455nam a2200265 4500
001 KN4221300000025658
005 20210717220900.0
008 151103s2010 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-7371-344-7 :  |c 179.00 Kč 
040 |a CBG501  |b cze 
041 1 |a cze  |h spa 
080 |a 613.2  |2 h 
245 0 0 |a Antioxidanty. Zpomalte čas dietou /  |c ze španělštiny přeložila... Kateřina Petrošová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Sun,  |c 2010 
300 |a 111 s. :  |b obr. příl. 
490 1 |a Vaření a recepty 
520 2 |a Vědci prokázali, že stárnutí buněk lidského těla je přímo ovlivněno volnými radikály, které neustále vznikají v lidském těle. Antioxidanty jsou přirozené obranné látky, sloužící k boji proti volným radikálům, a je možné je tělu dodávat prostřednictvím stravy. Zpomalení procesu stárnutí organismu tedy můžeme napomoci správnými stravovacími návyky. 
653 |a hygiena  |a výživa  |a antioxidanty  |a zdraví  |a životospráva  |a diety  |a recepty  |a návyky  |a potraviny  |a výběr  |a zelenina  |a ovoce  |a vitamíny  |a stárnutí  |a elixíry  |a mládí 
700 1 |a Petrošová, Kateřina  |4 trl  |9 17243 
830 0 |a Vaření a recepty  |9 17244 
910 |a CBG501 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 14069  |d 14069 
993 |0 0  |1 422130026260  |4 0  |6 61_  |7 0  |9 14214  |a 179.00  |b 0  |c 26260  |d 2015-11-03  |e 0  |f DOSP  |g 61  |h 179.00  |i Ing. Jakub Šelešovský, nakladatelství Ba  |j 2015/0043  |l DOSP  |r 2021-07-17  |t 5  |w 2021-07-17  |y KN