Zahradní grily a krby /

Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, posezení u otevřeného ohně patří k vítanému zpestření běžného způsobu bydlení. Grilování, pečení a opékání na terasách a zahradách rozšiřuje obytné prostory domácností a jejich kuchyní. Tato varianta "venkovního" vaření prošla dlouhým...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Tůma, Jan, 1930- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Brno : ERA, 2008
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 02281nam a2200241 4500
001 KN4221300000018166
005 20210717214243.0
008 090715s2008 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-7366-118-2 :  |c 95.00 Kč 
040 |a CBG501  |b cze 
072 7 |a 683  |x Železářství. Zámečnictví. Topná zařízení  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 69  |2 h 
100 1 |a Tůma, Jan,  |d 1930-  |7 jk01140370  |4 aut  |9 11891 
245 1 0 |a Zahradní grily a krby /  |c Jan Tůma 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b ERA,  |c 2008 
300 |a 77 s. :  |b il. 
520 2 |a Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, posezení u otevřeného ohně patří k vítanému zpestření běžného způsobu bydlení. Grilování, pečení a opékání na terasách a zahradách rozšiřuje obytné prostory domácností a jejich kuchyní. Tato varianta "venkovního" vaření prošla dlouhým vývojem - od otevřeného ohniště přes grily na dřevěné uhlí, grily s lávovými kameny až po současnou generaci grilů plynových a elektrických. Jak se však dnes vyznat v nepřeberném množství přenosných nebo pojízdných grilů, hotových či stavebnicových zahradních krbů a dalších vymožeností? Nabídkou českého trhu s tímto segmentem vás provede zkušený autor. Ke slovu se dostanou "tradiční", obecně známé typy grilů, ale i méně běžné přístroje a novinky, jako například grily kontaktní, rakletovací, vodní, RBS grily nebo tzv. grily "3 v 1". Seznámíte se s ověřenými i zcela novými konstrukcemi a technologiemi, se všemi možnými druhy paliv a "pohonů", podpalovačů i řadou dalších užitečných grilovacích pomůcek. Autor vám poradí, jak s vybraným typem grilu správně zacházet, jakým příslušenstvím rozšířit a vylepšit jejich využití a jak se vyhnout začátečnickým chybám - při práci s grilem i při samotné přípravě chystané lahůdky. 
653 |a zahrady  |a krby  |a grily  |a grilování  |a uhlí  |a brikety  |a dřevo  |a plyn  |a elektřina  |a raclette 
910 |a CBG501 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 10668  |d 10668 
993 |0 0  |1 422130022607  |4 0  |6 69_  |7 0  |9 10768  |a 95.00  |b 0  |c 22607  |d 2009-07-15  |e 0  |f DOSP  |g 69  |h 95.00  |i kosmas s.r.o., Lublaňská 693/34, Praha 2  |j 2009/0023  |l DOSP  |r 2021-07-17  |t 5  |w 2021-07-17  |y KN