Zahradní grily a krby /
Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, posezení u otevřeného ohně patří k vítanému zpestření běžného způsobu bydlení. Grilování, pečení a opékání na terasách a zahradách rozšiřuje obytné prostory domácností a jejich kuchyní. Tato varianta "venkovního" vaření prošla dlouhým...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Brno :
ERA,
2008
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, posezení u otevřeného ohně patří k vítanému zpestření běžného způsobu bydlení. Grilování, pečení a opékání na terasách a zahradách rozšiřuje obytné prostory domácností a jejich kuchyní. Tato varianta "venkovního" vaření prošla dlouhým vývojem - od otevřeného ohniště přes grily na dřevěné uhlí, grily s lávovými kameny až po současnou generaci grilů plynových a elektrických. Jak se však dnes vyznat v nepřeberném množství přenosných nebo pojízdných grilů, hotových či stavebnicových zahradních krbů a dalších vymožeností? Nabídkou českého trhu s tímto segmentem vás provede zkušený autor. Ke slovu se dostanou "tradiční", obecně známé typy grilů, ale i méně běžné přístroje a novinky, jako například grily kontaktní, rakletovací, vodní, RBS grily nebo tzv. grily "3 v 1". Seznámíte se s ověřenými i zcela novými konstrukcemi a technologiemi, se všemi možnými druhy paliv a "pohonů", podpalovačů i řadou dalších užitečných grilovacích pomůcek. Autor vám poradí, jak s vybraným typem grilu správně zacházet, jakým příslušenstvím rozšířit a vylepšit jejich využití a jak se vyhnout začátečnickým chybám - při práci s grilem i při samotné přípravě chystané lahůdky. |
---|---|
Fyzický popis: | 77 s. : il. |
ISBN: | 978-80-7366-118-2 : |