Zahradní grily a krby /

Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, posezení u otevřeného ohně patří k vítanému zpestření běžného způsobu bydlení. Grilování, pečení a opékání na terasách a zahradách rozšiřuje obytné prostory domácností a jejich kuchyní. Tato varianta "venkovního" vaření prošla dlouhým...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Tůma, Jan, 1930- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Brno : ERA, 2008
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, posezení u otevřeného ohně patří k vítanému zpestření běžného způsobu bydlení. Grilování, pečení a opékání na terasách a zahradách rozšiřuje obytné prostory domácností a jejich kuchyní. Tato varianta "venkovního" vaření prošla dlouhým vývojem - od otevřeného ohniště přes grily na dřevěné uhlí, grily s lávovými kameny až po současnou generaci grilů plynových a elektrických. Jak se však dnes vyznat v nepřeberném množství přenosných nebo pojízdných grilů, hotových či stavebnicových zahradních krbů a dalších vymožeností? Nabídkou českého trhu s tímto segmentem vás provede zkušený autor. Ke slovu se dostanou "tradiční", obecně známé typy grilů, ale i méně běžné přístroje a novinky, jako například grily kontaktní, rakletovací, vodní, RBS grily nebo tzv. grily "3 v 1". Seznámíte se s ověřenými i zcela novými konstrukcemi a technologiemi, se všemi možnými druhy paliv a "pohonů", podpalovačů i řadou dalších užitečných grilovacích pomůcek. Autor vám poradí, jak s vybraným typem grilu správně zacházet, jakým příslušenstvím rozšířit a vylepšit jejich využití a jak se vyhnout začátečnickým chybám - při práci s grilem i při samotné přípravě chystané lahůdky.
Fyzický popis:77 s. : il.
ISBN:978-80-7366-118-2 :