Karmínové zlato : kulinářské krimi /

Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl diner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Série:Šéfkuchár Xavier Kieffer, část 2
Hlavní autor: Hillenbrand, Tom, 1972- (Autor)
Další autoři: Ryčl, František, 1961- (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Brno : MOBA, 2024
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl diner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život...
Popis jednotky:2024_dk_all
Fyzický popis:286 stran ; 21 cm
ISBN:978-80-279-1298-8