Když přišlo zlo : thriller /

Thriller s detektivními prvky od německého autora vypráví děsivý příběh rodiny, která se musí skrývat před zločinci. Už celých třináct let je potřeba utéct při každém poplachu do sklepa ve srubu.Hluboko v severních lesích, v malé chatě na jezerním ostrově, s pevninou sotva viditelnou v dálce, žije š...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Menger, Ivar Leon, 1973- (Autor)
Další autoři: Hájková, Romana, 1968- (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Metafora, 2023
Vydání:První vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Thriller s detektivními prvky od německého autora vypráví děsivý příběh rodiny, která se musí skrývat před zločinci. Už celých třináct let je potřeba utéct při každém poplachu do sklepa ve srubu.Hluboko v severních lesích, v malé chatě na jezerním ostrově, s pevninou sotva viditelnou v dálce, žije šestnáctiletá Juno celý život v takřka kompletní izolaci od okolního světa. Společnost jí dělají jen rodiče a malý bratr Boy. Žijí v zaběhnutém rytmu - rybaření, vaření a hraní deskových her. A přesto žijí v permanentním strachu. Neboť na druhé straně jezera číhá nebezpečí - neznámí lidé, kteří se je snaží vypátrat a pomstít se celé rodině za to, co otec kdysi udělal.
Thriller s detektivními prvky od německého autora vypráví děsivý příběh rodiny, která se musí skrývat před zločinci. Už celých třináct let je potřeba utéct při každém poplachu do sklepa ve srubu.
Fyzický popis:269 stran ; 21 cm
ISBN:978-80-7625-247-9