Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Jan Vašut, 2020
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00824nam a2200217 i 4500
001 KN4221300000030265
005 20210717221915.0
008 210215s2020 xr-|||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-7541-265-2 
040 |a CBG501  |b cze  |e rda 
100 1 |a Bellersen Quirini, Cosima,  |d 1960-  |7 mzk2013779601  |4 aut  |9 22506 
245 1 0 |a Domácí jogurt, tvaroh a sýr 
264 1 |a Praha :  |b Jan Vašut,  |c 2020 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
653 |a vaření  |a kuchyně  |a výroba sýrů  |a příprava jídel  |a stolování 
910 |a CBG501 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 16813  |d 16813 
993 |0 0  |1 422130028958  |4 0  |6 641642_  |7 0  |9 17004  |b 0  |c 28958  |d 2021-02-15  |e 2  |f DOSP  |g 641/642  |i TEAM Business, s.r.o.  |j 2021/0010  |l DOSP  |r 2024-07-10  |s 2024-06-14  |t 5  |w 2021-07-17  |y KN