Zelí zdravě a chutně : 300 receptů /

Tato kuchařka obsahuje na 300 zajímavých receptů jejichž základem je zelí. A to buď bílé, červené či čínské. Pomocí zelí můžeme vykouzlit polévky, bezmasé pokrmy, pokrmy s masem i uzeninou, ale i placky, koláče, pizzy, pomazánky nebo saláty. Najdeme zde i několik receptů na konzervování zelí. Kniha...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Beníšek, František (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: [Letov] : František Beníšek, 2006
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Tato kuchařka obsahuje na 300 zajímavých receptů jejichž základem je zelí. A to buď bílé, červené či čínské. Pomocí zelí můžeme vykouzlit polévky, bezmasé pokrmy, pokrmy s masem i uzeninou, ale i placky, koláče, pizzy, pomazánky nebo saláty. Najdeme zde i několik receptů na konzervování zelí. Kniha je obohacena barevnými fotografiemi
Fyzický popis:166 s., [8] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 25 cm
ISBN:80-903691-2-X