Darebák David a jídlo /

Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě vě...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Simon, Francesca (Autor)
Další autoři: Kubrichtová, Gisela (Překladatel), Ross, Tony, 1938- (Ilustrátor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : BB art, 2014
Vydání:1. vyd. v českém jazyce
Edice:Darebákova škola
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě věcí, které jste možná vůbec vědět nechtěli) o jídle - ve stylu Darebáka Davida! Fanoušky Darebáka Davida potěší knížka odporných faktů jejich oblíbeného lumpa. Zábavné čtení pro malé zvídavé čtenáře
Popis jednotky:Přeloženo z angličtiny
Fyzický popis:107 s. : il
ISBN:978-80-7461-472-9 :