Jamie Oliver 30 minut v kuchyni /

Kniha přináší zcela revoluční přístup k tomu, jak rychle uvařit chutná jídla a proto i vy, kdo se vrátíte domů po dlouhém dni v práci, budete postupem podle Jamieho receptů schopni do 30 minut servírovat nejen jeden chod, ale kompletní menu. Nejde o slevování z kvality. Vše je o organizaci, rychlé p...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Oliver, Jamie, 1975- (Autor)
Další autoři: Loftus, David (Fotograf), Slaměníková, Radka (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: S. I. : MLD Publishing, 2011
Vydání:1. české vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Kniha přináší zcela revoluční přístup k tomu, jak rychle uvařit chutná jídla a proto i vy, kdo se vrátíte domů po dlouhém dni v práci, budete postupem podle Jamieho receptů schopni do 30 minut servírovat nejen jeden chod, ale kompletní menu. Nejde o slevování z kvality. Vše je o organizaci, rychlé práci a používání vychytávek, se kterými vás Jamie seznámí hned v úvodu knihy. Každé z 50 kompletních menu obsažených v knize, a to jak masitých tak vegetariánských, je pečlivě popsáno stylem, že využívá každou vaši minutu a vy tak budete schopní servírovat celá menu v úžasně krátkém čase.
Popis jednotky:Obsahuje barevné fotografie
Fyzický popis:287 s. : il.
ISBN:978-80-905003-0-3