Výživa a krevní skupiny : individuální řešení diety k uchování zdraví, pro dlouhověkost a k dosažení ideální hmotnosti /
Uloženo v:
Hlavní autoři: | D'Adamo, Peter J. (Autor), Whitney, Catherine, 1950- (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Kaňa, Radim, a kol. (Překladatel) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Pragma,
c1997
|
Vydání: | 2. vyd. |
Témata: |
krev
> naturopatie
> krevní skupiny
> člověk
> krevní
> zdraví
> nemoci
> antropologie
> výživa
> životospráva
> diety
> hubnutí
> výklady
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
4 krevní skupiny : prevence nemocí cílenou výživou /
Autor: D'Adamo, James, 1932-2013, a další
Vydáno: (2016) -
Znáš svůj cholesterol? /
Autor: Horan, Peter, 1950-
Vydáno: (1998) -
100 největších lékařských objevů /
Autor: Royston, Angela
Vydáno: (1999) -
Cévní příhody mozkové /
Autor: Országh, Jan, 1930-, a další
Vydáno: (1995) -
Chudokrevnost /
Autor: Janele, Jiří, 1917-1984
Vydáno: (1973)