Trosečníci.Dobrodružství řehtajícího koně. - Březinová, Ivona, 1964- (Axióma, 2002)
Další prázdninové dobrodružství sedmi vnoučat. Potkají pána, co si hraje na indiána a s ním a jeho koněm určitě zažijí neco vzrušujícího.