Vše o těle - Matrisjukova, Olga; Bušin, Denis; Šeda, Bohdan (Slovart Print, 2006)
Kniha o lidském těle je určena pro děti mladšího školního věku, obsahuje mnoho zábavných a názorných obrázků, které čtenáře poučí o uspořádání lidského organismu, o tom, jak složitě pracují všechny orgány lidského těla.