Veselá knížka Křemílka a Vochomůrky - Čtvrtek, Václav, 1911-1976 (Albatros, 2006)
Křemílek a Vochomůrka spolu bydlí v pařezové chaloupce. Vesele hospodaří a přitom stihnou spoustu zábavných a užitečných věcí.