Enola Holmesová. - Blasco, Serena (Fragment, 2023)
Enola Holmesová, neohrožená čtrnáctiletá dívka, se svému slavnému bratru Sherlockovi podobá nejen inteligencí a zájmem o záhady a detektivní práci, ale i jistou dávkou nezávislosti. Komiksové zpracování detektivní série.