Doteky znovuzrození : dramatické kriminální příběhy podle skutečných událostí - Cílek, Roman, 1937- (MarieTum, 2024)
Čtrnáctá autorova kniha ze série kriminálních příběhů, založených na skutečných událostech.Svazkem s pořadovým číslem 14 završil Roman Cílek svou svým způsobem unikátní edici s názvem Doteky. Jeho dramatické, psychologicky laděné příběhy si již získaly značný okruh čtenářů. Ani tento poslední svazek edice je jistě nezklame. Mnohé naznačí již názvy některých příběhů: Mouřenínova trapně pozdní vzpoura, Čest rodu, Procházka v minovém poli.