Čekanky. - Kleypas, Lisa, 1964- (Baronet, 2024)
Rafe Bowman by rád převzal vládu nad podniky svého otce. Starý pán si ovšem klade jako podmínku, že se syn ožení s anglickou aristokratkou. Jednu mu dokonce doporučí: Natálii Blandfordovou. Protože čtveřice bývalých čekanek nechce nic ponechat náhodě, rozhodnou se ji prověřit. Jako zdroj informací jim má posloužit Natáliina neurozená společnice Hannah, která zastává názor, že se Rafe pro její chráněnku vůbec nehodí. Nejenže se neumí chovat, ale dokonce si dovolil Hannah políbit. Taková troufalost!