Přírodověda : interaktivní mluvící kniha : chytrý školák - Jandová, Dagmar, 1979- (Kouzelné čtení, 2023)
Interaktivní učebnice shrnuje to nejdůležitější z učiva přírodovědy pro 4. a 5. ročník ZŠ a je tak vhodným doplněním školních učebnic.