Tajemství letní noci - Kleypas, Lisa, 1964- (Domino, 2005)
Čtyři mladé dámy se vypravily do Londýna, kde hodlají využít svého půvabu a šarmu k nalezení manžela. Jedna z nich, Annabella Peytonová, má úkol ještě těžší než její přítelkyně: dala si totiž za cíl okouzlit bohatého šlechtice, aby mohla zachránit svou rodinu před katastrofou. Díky své kráse nemá o ctitele nouzi, ale ten nejpřitažlivější a nejvytrvalejší z nich, bohatý a mocný Simon Hunt, jí dal jasně najevo, že ji milerád zasvětí do umění lásky, ale v žádném případě od něj nemůže očekávat nabídku k sňatku. Pobouřená Annabella je rozhodnuta jeho drzou nabídku nevyslyšet..., ale vzápětí zjišťuje, že odolat zkušenému svůdci není nikterak snadné...