Sedm schodů k moci - Klíma, Josef, 1951- (Euromedia Group, 2023)
Román, pro který autor, známý investigativního novinář, našel inspiraci v české politice počátku 21. století, popisuje cestu mladé, okolím přehlížené ženy do nejvyšších společenských pater.