Další zpovědi trosky po čtyřicítce - Potter, Alexandra, 1970- (Práh, 2024)
Pokračování úspěšného bestselleru Zpovědi trosky po čtyřicítce, podle kterého byl natočen i úspěšný televizní sitcom.Nell je zpátky. Její život stále nejde podle "Plánu" a ona si znovu klade zásadní otázky, na které nedostává odpovědi, jako například: 1. Proč je tak snadné se zamilovat, ale tak těžké zamilovaný i zůstat? 2. Co dělat, když naše přátelství procházejí zásadní zkouškou? 3. Dokážeme někdy skutečně žít v přítomném okamžiku a nechat minulost za sebou? 4. Když se všechno pokazí, složíme se z toho, nebo radši s nejlepší kamarádkou (vdovou po osmdesátce) naskočíme do letadla směr Los Angeles? 5. A když všechno ostatní selže, zachrání nás značkové vonné svíčky, rozmačkaná avokáda a filtry na Instagramu?