Naše tradice : interaktivní mluvicí kniha - Obůrková, Eva, 1967- (Kouzelné čtení, 2021)
Jaké jsou svátky a tradice typické pro náš národ? Kdy se daný svátek slaví, jaké jsou důvody jeho slavení a co je pro něj typické? Dětská kniha Naše tradice z edice Kouzlené čtení přehledně představuje jednotlivé svátky tak, jak jde kalendářní rok, a nejen dětem poutavou formou přibližuje pestrou paletu lidových zvyků a obyčejů.