Dokud mě nenajdou - Jakeman, Jo (Thriller (Motto), 2021)
Anglický detektivní thriller o nebezpečném muži a jeho partnerce, která nemá tušení o jeho minulosti ani současném způsobu života, přestože s ním už nějakou dobu tvoří pár. Jednoho dne se do odlehlé pobřežní vesnice přistěhuje cizí žena. Místní nemají tušení, že Charlie si právě odseděla několik měsíců ve vězení za poskytnutí falešného alibi vrahovi. Byla to chyba zamilované ženy, která nevěřila, že by její přítel mohl být vinen. Zatímco Charlie pomalu ztrácí na ostražitosti a navazuje nová přátelství, nemůže se zbavit pocitu, že ji někdo sleduje - někdo, kdo ví, co udělala.