Cliftonova kronika. - Archer, Jeffrey, 1940- (Mystery Press, 2024)
Šestý díl velkolepé rodinné ságy vás zavede do londýnského přístavu, finančních čtvrtí New Yorku i na mrazivou Sibiř. Vydrží rodinné vazby nečekané rány osudu, nebo se definitivně zpřetrhají?