Domek u jezera - Wilder, Jasinda (Ikar, 2021)
Milostný román o lásce silnější než smrt. Nadia se po ztrátě milovaného manžela snaží žít sama svůj vlastní život, ale její vzpomínky a city jsou stále příliš silné.