Co se děje na statku : se zvídavými otázkami - Suess, Anne (Pikola (Euromedia), 2022)
Celoobrázková knížka s velkým množstvím detailů dětem představuje život na farmě. Vybízí děti k tvoření vlastních příběhů a pomáhá rozvíjet slovní zásobu i postřeh.