Kavárna ve Vídni. - Lacrosse, Marie, 1959- (Ikar, 2023)
Závěrečný díl rodinné ságy ze secesní Vídně. Žofiin strýc zemřel a jí zůstala kavárna, která se stala velmi populární. Také její láska Richard se k ní chce vrátit. Vše se ale ještě pořádně zkomplikuje.