Pekařky. - Bast, Eva-Maria, 1978- (Ikar, 2023)
Úvodní díl trilogie, která vypráví příběh jedné úžasné pekařské rodiny. Ta se snaží nezůstávat pouze u pečení. Mimo jiné vymýšlí, jak budoucím hospodyňkám usnadnit práci. Například vynalezením kypřícího prášku.