Vřeteno osudu : mezi kolébkou a hrobem : román o životě a smrti Karla Jaromíra Erbena - Dvořák, Otomar, 1951- (Čas, 2023)
Životopisný román o Karlu Jaromíru Erbenovi, autorovi jedné z nejslavnějších básnických sbírek v historii české literatury.