Globální dějiny a postliberální společnost : budoucnost západní civilizace - Budil, Ivo T., 1965- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2022)
Nástin politických, hospodářských i kulturních dějin Eurasie od starověku do první dekády tohoto století.