Jak přežít svého muže - Bernášková, Jana, 1981- (Ikar, 2020)
Svobodná matka se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře a přitom také hledá novou lásku. Autorka, která je sama herečka, zasadila svůj román do atraktivního hereckého světa.