Mlíkař - Burns, Anna, 1962- (AAA (Argo), 2020)
Román irské spisovatelky píšící anglicky o severoirském konfliktu, který trápí Irsko dodnes. Spor se odehrával od konce 60. let a byl ukončen Belfastskou či Velkopáteční dohodou v roce 1998.