Velká kniha slavných dobrodružných příběhů - Hulpach, Vladimír, 1935- (Pikola (Euromedia), 2020)
Bohatě ilustovaná kniha obsahuje převyprávění slavných dobrodružných příběhů klasické světové literatury.