Cesty k Šumavě : skrytá tvář krajiny : věštci, čáry, léčitelé : víra, zázraky, znamení : bytosti hor a plání - Fibich, Ondřej, 1954- (Antýgl, 2021)
Nevšední průvodce po Šumavě. Autor představuje skrytou tvář zdejší krajiny, tajemná, mystická a kultovní místa, věstce, čáry a léčitele, ale také mytologické příběhy se zázraky či bytostmi hor a plání.