Květinové pohádky - Kreidolf, Ernst, 1863-1956 (Jakub Hlaváček - Malvern, 2020)
Celostránkové, poetické ilustrace nás přenesou do světa pohádek a snů, kde hrají hlavní roli rostliny, motýli a přírodní bytosti. Kniha, která vyšla poprvé v roce 1898 potěší malé čtenáře i dospělé.