Veganské pochoutky : 100 moderních a zdravých receptů - Eckmeier, Jérôme, 1973- (Slovart, 2014)
Jak si co nejlépe pochutnat po vegansku - asi sto zajímavých receptů podle známého šéfkuchaře Jérôma Eckmeiera.