Varšavský protokol - Berry, Steve, 1955- (Domino, 2021)
V dalším thrilleru s protagonistou Cottonem Malonem jde o tajemství zvané Varšavský protokol, inkriminující informace o polském prezidentovi, o které se zajímají světové mocnosti.