Kluci v akci 4 - Froydová, Maria (Edice České televize, 2008)
Kuchařka obsahuje recepty odvysílané v pořadu během roku 2007. Popisuje přípravu vybraných jídel z asijské, ruské, řecké, vietnamské, bavorské a bulharské kuchyně, krajové speciality, sváteční pokrmy ap.