Proč svítí sluníčko? : kuk pod okénko : první otázky a odpovědi - Daynes, Katie (Kuk pod okénko, 2019)
Není to jen koule na nebi, která ráno vyjde a večer zmizí. Je to Slunce, kterému vděčíme za život. Odklop okénka a zjisti vše o Slunci!