Bez šance - Shusterman, Neal, 1962- (Yoli, 2020)
Temně laděný dystopický román. V nedaleké budoucnosti lidstva se manipulativně ohýbá pravda tak, aby se logicky zdůvodnilo zvrácené zneužívání orgánů a životů vybraných lidských jedinců - dětí