Miluj mě vším - Probst, Jennifer (Ikar, 2020)
Tristan Pierce opustil své bratry i rodné město, aby se věnoval vlastním cílům a snům. Nikdy však nezapomněl na mladičkou Sydney Greenovou, se kterou kdysi prožil krátký, ale o to vášnivější románek. Rozchod, který následoval, už tak příjemný nebyl, a Tristan se k němu v myšlenkách mnohokrát vracel. Teď se musí vrátit domů a spolu s bratry převzít rodinný podnik. Dostane jeho láska druhou šanci navzdory chybám, kterých se v minulosti dopustil? Sydney Greenová Tristana milovala celým srdcem. S jeho odchodem ji však opustila i důvěra a ochota znovu se zamilovat. Teď se ale vrátil a Sydney tuší, že dřív nebo později bude muset čelit nejen jemu, ale také hlubokému tajemství, které roky skrývala